spalatorie haine - spalare haine la kg Picture
Sac mic

Capacitate 5-6 kg


Potrivit pentru 2-3 persoane


Livrare în 48 de ore


• Spălare, uscare, împăturire


• Călcare opțional*


*cost suplimentar, în funcție de opțiunea de călcare aleasă


90 RON


spalatorie haine - sapalare haine la kg Picture
Sac mare

• Capacitate 10-12 kg


Potrivit pentru 4-5 persoane


Livrare în 48 de ore


• Spălare, uscare, împăturire


• Călcare opțional*


*cost suplimentar, în funcție de opțiunea de călcare aleasă


160 RON


Îți spălăm toate rufele din coș, conform preferințelor tale.

Odată ajunse în spălătorie, toate articolele pe care le predai șoferului eWash, vor fi tratate de pete, sortate în funcție de culoare şi material, spălate în apă, uscate, călcate (în funcție de opțiunile alese), şi împăturite sau așezate pe umeraș.

Și ca totul să fie simplu, pentru serviciile de spălare rufe, uscare și împaturire, am stabilit un PREȚ FIX pe sac, sau un PREȚ FIX lunar dacă optezi pentru un abonament.

Nu trebuie să numeri articole, să cântărești rufele, să cauți prețuri și să faci calcule ca să știi cât trebuie să plătești de fiecare dată. Pentru toate articolele de spălat care încap în sacul eWash vei plăti un preț fix pe sac, sau un preț fix lunar dacă optezi pentru un abonament.

În sac pot fi incluse toate articolele textile care pot fi spălate în apă sau uscate normal în echipamente de uscare fară a suferi modificari ale dimesniunilor sau culorilor, care nu necesită spălare manuală sau curățare umedă sau uscată. Poți adăuga oricâte articole vrei, atâta timp cât încap în sac astfel încat sacul să se poată închide.

Articolele care necesită spălare manuală sau curățare umedă sau uscată vor fi taxate conform conform prețurilor aferente serviciului de curățătorie pentru fiecare tip de articol articol, precizat pe site la categoria Curățare.

Nu știi câte rufe ai de spălat? Sau ce articole ai de curăţat?

Nicio problemă!

Programează doar colectarea şi poţi da şoferului eWash tot ce ai de spălat sau curăţat.

Confirmăm apoi cu tine serviciile şi costul total, înainte de procesarea rufelor

Cum funcționează?

Super simplu

Comandă online

Selectezi ce ți se potriveste, introduci adresa şi alegi ziua în care vrei să venim pentru colectare, şi asta e tot! Plasezi comanda online, şi poți plăti on-line sau la livrare.

SAU

Programează colectarea

Nu știi câte rufe ai de spălat sau nu ai avut timp să plasezi o comandă? Nicio problemă! Doar programează o colectare pe site sau la telefon. În plus, dacă avem deja contactul tău, în ziua dinaintea celei în care vom fi în cartierul tău, te vom anunța că venim prin e-mail sau SMS. Sună-ne sau scrie-ne pe site, pe mail, sau pe WhatsApp şi colectarea e programată. Confirmam apoi cu tine serviciile şi costul total, înainte de procesarea rufelor.

Fară griji

Uită de sortatul rufelor, de tratatul petelor, de împaturit şi călcat, uită de detergenți şi de masina de spălat. Trebuie doar să introduci toate rufele în sacul eWash, pe care îl vei primi de la șofer la prima comandă, sau în orice alt ambalaj ai la îndemână dacă nu ai timp să faci asta când vine șoferul (în situația aceasta rufele pentru spălare vor fi cântărite în spălătorie pentru a stabili daca se incadrează la un Sac Mic sau Sac Mare) Ai şi alte articole care necesită curățare, o pilotă, un palton, geanta preferată de piele sau bocancii? Nicio problemă, pune-le în sacul eWash sau amabalajul tău şi dă-le șoferului, ne ocupăm de tot. Le vom curața așa cum trebuie, după ce confirmăm cu tine costul total, conform prețurilor aferente serviciului de curățătorie pentru fiecare tip de articol articol, precizat pe site la categoria Curățare.

Timp liber şi haine impecabile

Bucură-te de timpul liber în timp ce noi spălarea, curățarea, uscarea, călcarea şi împăturirea rufelor tale, şi ți le aducem înapoi. De la hanoracul preferat şi până la păturica bebelușului tău, de la colectare şi pâna la livrare, echipa noastră de profesioniști va avea grijă ca tu să te bucuri mereu de haine şi servicii impecabile.