curatatorie pilota - curatare pilota Picture
Curățare pilotă

58.00 lei

curatatorie paturi - curatare patura Picture
Curățare pătură - cuvertură

50.00 lei

curatatorie - curatare perne Picture
Curățare pernă

35.00 lei

curatatorie perdele - curatatorie draperii Picture
Curățare perdea - draperie cu preț per mp

8.00 lei

6.80 lei

Curățare set lenjerie pat Picture
Curățare set lenjerie pat

47.00 lei

Curățare huse canapea - huse fotoliu -preț per kg Picture
Curățare huse canapea - huse fotoliu -preț per kg

16.00 lei

Curățare cearsaf pat-plic Picture
Curățare cearsaf pat-plic

17.00 lei

Curățare față pernă Picture
Curățare față pernă

7.00 lei

Toate articolele de casă vor fi curățate de specialiști cu experiență, cu produse și echipamente profesionale!

Serviciul de curățătorie ecologică este serviciul ideal pentru articolele de casă care nu pot fi prelucrate în echipamentele de spălare casnice sau nu pot fi spălate normal în apă, printr-un proces de curățare de tip wet-cleaning, 100% ecologic, fără substanțe chimice nocive, cu produse și echipamente de curățare profesionale. Curățarea hainelor și a articolelor de casă este facută cu cu sistemul Electrolux lagoon® Advanced Care care utilizează apa ca solvent natural, şi doar detergenți şi balsam ecologici acreditați Woolmark.

In curățătoria eWash, toate articolele care necesită curățare vor fi atent analizate de un specialist pentru identificarea programului optim de curățare, vor fi curățate prin procesul de tip wet cleaning și călcate folosind echipamente profesionale de călcare și finisare. Articolele curățate și călcate vor fi apoi împăturite și ambalate în folie sau în sacii textili reutilizabili eWash, pentru o protecție suplimentară pe durata livrării.

Curățarea perdelelor și curățarea draperiilor este făcută în curățătoria eWash cu un process special, având în vedere țesăturile deosebite și dimensiunile. După curățare, călcarea perdelelor și a draperiilor este făcută in curățatorie cu ajutorul echipamentelor industriale, pentru a fi finisate apoi manual, folosind utilajele de călcat profesionale care folosesc puterea aburului, manevrate cu îndemânare și pricepere de călcatoarele noastre cu experiență.

Nu știi câte rufe ai de spălat? Sau ce articole ai de curăţat?

Nicio problemă!

Programează doar colectarea şi poţi da şoferului eWash tot ce ai de spălat sau curăţat. Confirmăm apoi cu tine serviciile şi costul total, înainte de procesarea articolelor în curățătorie