Prezentele condiții de utilizare („Condițiile”) reglementează accesarea și utilizarea de către dumneavoastră, persoană fizică sau juridică, a website-ului, aplicației mobile, produselor și serviciilor (denumite în mod colectiv „Serviciile”) puse la dispoziție de eWash („eWash”), o societate cu răspundere limitată, MIT SPALATORIE SRL., înființată în România, cu sediul în Comuna Berceni, strada Intrarea Valea Culii, nr. 2F, Județul Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J23/4328/2021.
 

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACESTE CONDIȚII ÎNAINTE DE A ACCESA SAU UTILIZA SERVICIILE.Accesarea și utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor constituie acordul dumneavoastră de a respecta aceste Condiții, fapt ce dă naștere unei relații contractuale între dumneavoastră și eWash. Dacă nu sunteți de acord cu aceste Condiții, nu puteți accesa sau utiliza Serviciile. Prin acordul dumneavoastră de a respecta aceste Condiții, declarați și garantați că aveți 18 ani și capacitatea necesară pentru a încheia un astfel de acord. În cazul în care încheiați acest acord în numele unei persoane juridice, declarați și garantați că aveți autoritatea de a acționa în numele acelei entități și de a o angaja în prezentul acord.

În cazul în care anumite Servicii determină existența unor Condiții suplimentare (de exemplu politici pentru un anumit eveniment, o anumită activitate sau promoție), respectivele condiții suplimentare vă vor fi prezentate, ele se adaugă acestor Condiții și vor fi considerate parte integrantă din acestea. Condițiile suplimentare vor prevala față de aceste Condiții în cazul unui conflict cu privire la Serviciile aplicabile.

eWash poate modifica periodic prezentele Condiții. Modificările vor intra în vigoare în momentul publicării respectivelor Condiții actualizate în acest loc. Accesarea sau utilizarea în continuare de către dumneavoastră a Serviciilor după respectiva publicare constituie acordul dumneavoastră de a respecta Condițiile modificate.


 

  1. Servicii

eWash oferă servicii de de spalatorie/curatatorie articole textile prin intermediul angajaților proprii („Angajați”), în baza comenzilor transmise de utilizatori (“Utilizatori”) telefonic, sau on-line prin intermediul website-ului www.eWash.ro și al aplicației pentru mobil (denumite împreună „Platforma eWash”), sau în baza solicitărilor adresate de Utilizatori direct Angajatilor eWash, în recepția punctelor de lucru (Recepții).


Descrierea detaliată a serviciilor de curățenie se regăsește pe Platforma EWash.

 

  1. Utilizarea Serviciilor de către dumneavoastră

Plasarea unei comenzi prin apel telefonic. Pentru a beneficia de serviciile de spălatorie/curățătorie prin comandă telefonică, trebuie să apelați eWash la numărul de telefon 0768200210, și să furnizați Angajatului eWash informațiile solicitate, informații care vor fi înregistrate de acesta în formularul de comandă. Articolele textile care fac obiectul comenzii ajung la punctul de lucru eWash pentru procesare fie prin serviciul de colectare și livrare prestat de Angajatii eWash, fie prin predarea si preluarea personală de către dumneavoastră, din recepțiile punctelor de lucru eWash.

 

Plasarea unei comenzi on-line. Pentru a beneficia de serviciile de spălatorie/curățătorie prin comandă on-line, trebuie să plasați o comandă prin intermediul Platformei eWash, prin completarea unui formular de comandă. Articolele textile care fac obiectul comenzii ajung la punctul de lucru eWash pentru procesare fie prin serviciul de colectare și livrare prestat de Angajatii eWash, fie prin predarea si preluarea personală de către dumneavoastră, din recepțiile punctelor de lucru eWash.

 

Formularul de comandă. Deși conținutul formularului poate varia, completarea acestuia presupune întotdeauna transmiterea către eWash a anumitor informații cu caracter personal, cum ar fi: numele, adresa, numărul de telefon, adresa de email. Orice informație cu caracter personal furnizată în continuare va fi supusă condițiilor din Politica de confidențialitate.

Contul de utilizator. Pentru simplificarea procesului de comandă vă puteți crea și menține, pe Platforma eWash, un cont personal activ de utilizator al Serviciilor, datele dumneavoastră fiind astfel salvate, fără a mai fi necesară introducerea lor pentru următoarele comenzi.

Vă obligați să vă asigurați că informațiile din contul dumneavoastră sunt corecte și complete și că veți face actualizările necesare în cazul în care datele dumneavoastră se modifică. Dacă furnizați orice informații care sunt neadevărate, inexacte sau incomplete, eWash poate suspenda sau înceta dreptul dumneavoastră de a accesa și utiliza Serviciile.

Sunteți singurul utilizator autorizat al contului dumneavoastră și vă asumați responsabilitatea pentru păstrarea confidențialității datelor de acces în Contul dumneavoastră. Sunteți singurul responsabil pentru toate activitățile desfășurate prin Contul dumneavoastră de utilizator cu excepția faptului că eWash poate, în anumite circumstanțe, să acceseze Contul pentru a efectua modificări pe care le solicitați. Dacă suspectați desfășurarea unei activități neautorizate prin Contul dumneavoastră sau orice altă încălcare a securității, trebuie să ne contactați imediat la 
0768200210.

Comunicarea cu EWash. Prin crearea unui Cont, sunteți de acord că eWash vă poate apela sau trimite mesaje SMS sau email-uri pentru a facilita prestarea Serviciilor, în cadrul operațiunilor normale asociate cu utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor. Puteți opta oricând să nu primiți mesaje SMS sau emailuri de la EWash, trimițând pe adresa contact@ewash.ro un email în care să precizați că nu mai doriți să primiți aceste mesaje, care să includă numărul de telefon sau adresa de email pe care sunt primite mesajele.

Dumneavoastră puteți contacta eWash în legătură cu orice nemulțumire, sugestie sau orice alt aspect legat utilizarea Serviciilor prin formularul de contact disponibil pe site, la adresa de email sau la numărul de telefon care se regăsesc pe Platformă.

eWash poate să vă permită periodic să publicați sau să puneți la dispoziția eWash, prin intermediul Platformei, conținut și informații în format text, audio și/sau vizual, inclusiv comentarii și opinii despre Servicii. Întregul conținut furnizat de către dumneavoastră ca utilizator va rămâne proprietatea dumneavoastră. Totuși, prin furnizarea de conținut către eWash dumneavoastră ca utilizator, acordați eWash dreptul de a utiliza, a copia, a modifica, a crea opere derivate, a distribui, a afișa public, a reprezenta public și a exploata în orice alt mod respectivul conținut furnizat de utilizator în toate formatele și pe toate canalele de distribuție, fără a vă informa și fără a fi necesar acordul dumneavoastră, și fără a fi nevoie să vă plătească fie pe dumneavoastră, fie o altă persoană fizică sau juridică.

Vă obligați să nu transmiteți un conținut cu caracter denigrator, calomnios, care incită la ură, violent, obscen, pornografic, ilegal sau jignitor. eWash are posibilitatea, dar nu și obligația, de a examina, a monitoriza sau a șterge conținutul furnizat de utilizatori, la latitudinea exclusivă a eWash, în orice moment, indiferent de motiv, fără a vă anunța.

Accesul la rețea și dispozitivele. Vă revine responsabilitatea de a obține accesul la rețeaua de date necesar pentru a utiliza Serviciile. Se pot aplica tarifele și prețurile percepute de rețeaua dumneavoastră mobilă pentru transferul de date și mesaje, dacă accesați sau utilizați Serviciile de pe un dispozitiv care permite comunicarea wireless, și vă revine responsabilitatea de a achita aceste tarife și prețuri. Vă revine responsabilitatea de a procura și a actualiza echipamentele hardware sau dispozitivele necesare pentru a accesa și a utiliza Serviciile prin intermediul Platformei eWash precum și de a procura orice actualizări ale acestora. eWash nu garantează că Serviciile sau o porțiune a acestora vor funcționa pe un anumit echipament hardware sau un anumit dispozitiv. În plus, Serviciile pot fi afectate de defecțiuni și întârzieri inerente în utilizarea internetului și a comunicațiilor electronice.

Desfășurarea activității de colectare. Deplasarea Agentului la sediul dumneavoastră se va face la adresa și în intervalul orar indicate de către dumneavoastră, cu condiția ca acestea să respecte acoperirea teritorială și intervalul orar de funcționare înscrise pe site.

Va obligați să asigurați accesul Agentului în imobil și agreați o întârziere din partea acestuia de 30 de minute. Vă obligați să îi prezentați Agentului de curățenie la sosire zonele care doriți să fie curățate și să îi aduceți la cunoștință toate sursele de pericol existente în imobil. Trebuie să aveți o conduită decentă în prezența Agentului, fără comportamente ofensatoare în orice mod sau de natură să-l împiedice să-și desfășoare activitatea de curățenie. Agentul poate refuza activități care îi pun în pericol sănătatea și/sau integritatea corporală.

Va obligați să fiți prezent la finalul curățeniei și să vă asigurați că imobilul a fost predat în mod corespunzător, fără lipsuri, iar activitatea de curățenie s-a desfășurat potrivit cerințelor dumneavoastră.

 

  1. Prețuri și plata

Utilizarea serviciilor determină costuri pe care trebuie să le achitați. Prețurile sunt cele afișate pe Platformă sau in Recepții și conțin TVA. Acestea pot fi modificate în orice moment, fără ca modificarea să aibă efect asupra comenzilor deja plasate. . Ofertele lunare / saptamanale / zilnice pot sa difere de la un punct de lucru la altul, sau pot sa nu se aplice

Prestarea serviciilor este condiționată de efectuarea plății.

Plata se va efectua fie online, prin redirecționarea către o platformă specializată euplatesc.ro
, fie prin numerar sau card, in Recepții sau la Angajații eWash resonsabili de colectarea sau livrarea articolelor textile care fac obiectul comenzilor, la momentul colectării/predării sau la momentul livrării/preluării, în funcție de opțiunea dumneavoastră.

 

Abonamentul se achită într-o singură plată lunară. Plata pentru prima lună de abonament poate fi facută on-line, la momentul comenzii, sau la prima colectare/livrare, cu cardul sau în numerar. Plata pentru urmatoarele luni de abonament se va face prin creditarea cardului de credit introdus ca mijloc de plata în contul dumneavoastră de client, în prima zi din lună, pentru abonamentul în curs. Abonamentele sunt reînnoite automat la 28 de zile, sau după utilizarea celor patru colectări.

Abonamentul poate fi anulat oricand, în baza solicitării dumneavoastră transmisă e-mail la aresa contact@ewash.ro  sau telefonic la 0768200210, cu cel putin 5 zile înainte de reînnoirea abonamentului.

Prețurile pot crește substanțial în perioadele cu cerere mare. eWash va depune diligențele necesare pentru a vă informa cu privire la prețurile aplicabile.


 

  1. Politica de anulare a comenzii

Utilizatorul poate anula comanda efectuată cu cel puțin 2 ore înainte de data și ora stabilită pentru colectarea articolelor textile. În acest caz, vi se va rambursa prețul plătit pentru serviciul ales. Dacă veți anula comanda cu mai puțin de 2 de ore înainte de data și ora stabilită pentru colectare, vi se va percepe o taxă de anulare în valoare de 20 ron.

Dacă doriți încetarea abonamentului dumneavoastră, anularea va intra în vigoare la finalul lunii de abonament în curs.În cazul în care a intervenit o eroare de preț, iar dumneavoastră nu puteți fi contactat pentru a fi înștiințat cu privire la acest aspect, sau dacă nu doriți să reconfirmați comanda după luarea la cunoștință a prețului corect, eWash poate anula comanda cu rambursarea prețului plătit.

 

 

  1. Receptionarea articolelor / colectarea articolelor / predarea articolelor

Etichetarea articolelor de către Angajații eWash se va face astfel încât materialul sî nu fie afectat. În cazul articolelor care nu permit acest lucru, etichetarea se va face astfel încât materialul sa fie cat mai putin afectat, solicitându-se acceptul dumneavoastră verbal pentru zona în care vor fi capsate mărcuțele de identificare doar în cazul articolelor predate personal în Recepții.

 

Recepționarea articolelor în oricare din Recepții sau în punctele de lucru, în cazul articolelor colectate de Angajații eWash, se va face în următoarele condiții:

În urma inventarierii și verificării articolelor Angajații eWash vor emite un bon de comandă nefiscal (“Bon de comandă”) care va conține:

 

Un exemplar al Bonului de comandă vă va fi fie înmânat la momentul predării in Recepții, fie transmis pe e-mail, SMS sau WhatsApp, în cazul articolelor colectate de Angajații eWash.

 

Daca există neconcordante între articolele incluse de dumneavoastră în comanda on-line sau telefonică și articolele colectate de Angajatul eWash, sau între articolele înregistrate pe Bonul de comandă la momentul preluării articolelor în Recepții, și articolele identificate de Angajați la momentul intrării în procesare, veți fi informat despre acestea și vi se va solicita acceptul de procesare, prin SMS, WhatsApp, sau apel telefonic. Lipsa unui prin oricare din mijloacele de informare în termen de 2 ore va duce la procesarea articolelor care înseamnă utilizarea serviciilor de către dumneavoastră, care determină costuri pe care trebuie să le achitați.

 

Preluarea comenzii de către Utilizatori din Recepții se va face pe baza prezentarii Bonului de comandă, care în urma predarii comenzii, va ramane in posesia eWash. Clientul va ramane in posesia bonului fiscal, conform prevederilor legare in vigoare.

 

Clientul are obligația să verifice, în momentul preluarii comenzii din Recepții, sau în 24 de ore de la livrarea comenzii de către Angajații eWash, atât numărul articolelor ridicate, cât și calitatea serviciului prestat. Orice reclamație ulterioară NU va fi luata in considerare.

 

Termenul de predare sau livrare al articolelor procesate conform comenzii este de 48 ore. Acest termen se poate modifica, aspect care va fi comunicat de către Angajați prin telefon, SMS, WhatsApp sau e-mail.

 

  1. Procesarea si ingrijirea articolelor

Pentru a ne asigura de cea mai buna ingrijire a articolelor predate de dumneavoastră pentru spălare, curățare  sau călcare, etichetele articolelor cu intrucțiunile de procesare vor fi respectate întocmai.

Daca un Utilizator insistă pentru procesarea unui articol, deși Angajatul eWash sau eticheta de procesare a articolului nu recomandă procesarea indicată de Utilizator, în acest caz procesarea articolelor se va face pe RĂSPUNDEREA CLIENTULUI, aspect care va fi menționat pe Bonul de comandă.

 

Scoaterea petelor este posibila în majoritatea cazurilor, în urmatoarele condiții: identificarea sursei petei, identificarea perioadei de timp în care articolul a fost pătat. Scoarerea integral a petelor nu este posibilă în toate cazurile, iar aplicarea cu insistență a anumitor substanțe poate duce la deteriorarea țesăturii. Reprocesarea articolelor din libera initiativă a eWash se va face de maxim de două ori, cu atenție, astfel încât țesătura să nu fie deteriorată.

 

Clientul poate solicita reprocesarea articolelor în cazul în care nu este mulțumit de rezultatul procesării de maxim două ori, iar procesarea articolelor de către Ewash în această situație nu va determina costuri care trebuie sa fie achitate de Utilizator.

 

 

  1. Răspunderea
    eWash  nu isi asuma răspunderea în cazul deteriorării articolelor cărora le lipsesc / nu sunt lizibile etichetele de procesare, în acest caz procesarea se va face pe RĂSPUNDEREA UTILIZATORULUI, fără a fi necesară comunicarea sau confirmarea acestui aspect cu Utilizatorul.

 

eWash nu își asumă răspunderea în cazul pierderii accesoriilor de design sau a accesoriilor de funcționalitate, în urma procesului de curatare.

 

eWash depune toate eforturile în procesarea articolelor pentru a evita situația, puțin probabilă, în care unul sau mai multe articole sunt pierdute, din cauza neglijenței sau din cauza furtului, atât din punctele de lucru cât și din autovehiculele de transport. Pentru a evita astfel de situații, toti clienții trebuie să verifice articolele predate de personalul de la Recepție sau soferilor, în momentul predării lor. În cazul, puțin probabil, al pierderii unui / unor articole din vina eWash, eWash răspunde pentru prejudiciul material cauzat utilizatorului, în limita a 1000 de lei. Răspunderea eWash va fi angajată în acest caz numai în situația în care prejudiciul este adus la cunoștința eWash în termen de 72 de ore de la primirea articoelor de către Utilizator. După acest interval, eWash nu va mai putea fi ținută responsabilă pentru nici un prejudiciu.

Luați la cunoștință și sunteți de acord că eWash nu este responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu cert sau eventual, în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor, cu excepția răspunderii detaliate în clauza imediat anterioară.

 

eWash nu va fi ținută responsabilă pentru nicio acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase a Serviciilor. Pentru caz de forță majoră, eWash și Angajații sunt exonerați total de răspundere.

În ceea ce privește Serviciile furnizate, eWash nu își asumă nicio răspundere pentru situațiile independente de voința reprezentanților și/sau a Angajaților incluzând dar fără a se limita la: impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, condiții meteo nefavorabile și altele asemenea.


 

  1. Dispoziții diverse

Proprietatea. Serviciile și toate drepturile asociate cu acestea sunt și vor rămâne proprietatea eWash. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Restricții. Vă sunt interzise următoarele: (i) să îndepărtați marcajele privind drepturile de autor, mărcile comerciale sau alte drepturi de proprietate de pe vreo porțiune a Serviciilor; (ii) să reproduceți, să modificați, să realizați opere derivate, să distribuiți, să licențiați, să închiriați, să vindeți, să revindeți, să transferați, să afișați public, să reprezentați public, să transmiteți, să faceți streaming, să difuzați sau să exploatați în orice alt mod Serviciile, cu excepțiile permise în mod expres de eWash; (iii) să decompilați, să refaceți prin inginerie inversă sau să dezasamblați Serviciile, cu eventualele excepții permise de legislația aplicabilă; (iv) să faceți linkuri, mirror-uri sau frame-uri către vreo porțiune a Serviciilor; (v) să determinați sau să lansați programe sau scripturi care fac scraping, indexează, analizează sau efectuează orice alte operațiuni de extragere de date din vreo porțiune a Serviciilor, sau care îngreunează sau împiedică operarea și/sau funcționalitatea oricărui aspect al Serviciilor; sau (vi) să încercați să obțineți accesul neautorizat sau să afectați vreun aspect al Serviciilor sau al sistemelor sau rețelelor corelate cu acestea.

Legislația aplicabilă și jurisdicția. Utilizarea serviciilor de către dumneavoastră este guvernată de legislația română.

Orice litigii apărute între dumneavoastră și eWash vor fi soluționate pe cale amiabilă sau, în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești competente.