Spălătorie rufe

Poate nu mai ai timp să te ocupi de spălatul rufelor sau pur şi simplu te-ai săturat de sortat, spălat, uscat, şi mai ales de călcat şi împăturit. Poate nu ai loc pentru întinsul rufelor la uscat, dar nici un uscător de rufe parnu-și gasește locul în baie.

Oricare ar fi problema, serviciul personalizat de spălătorie eWash e soluția pentru toate rufele tale de zi cu zi.

Pune toate hainele sau articolele de casă care pot fi spălate în apă în sacul albastru eWash, şi uită de grija lor. Noi le colectăm, le spălăm, uscăm şi călcăm conform preferințelor tale, şi ti le aducem înapoi în maxim 48 de ore, impecabile, împăturite sau pe umeraș, gata de purtat sau pus în dulap.

Să ai rufe curate nu a fost niciodată atât de simplu!

Proces super simplu

Alegi ce ţi se potriveşte şi plasezi comanda pe site. Sau doar programezi colectarea prin site, telefonic, e-mail sau SMS. În ziua aleasă  pentru colectare, trebuie doar să ai pregătite rufele pe care vrei să le spălăm. Nu-ți face griji că vei uita, îți reamintim noi cu o seară înainte, prin SMS sau e-mail.

Preț fix pe sac

Nu trebuie să numeri articole, să cântăreşti, să cauţi preţuri şi să faci calcule ca să ştii cât trebuie să plăteşti de fiecare dată. Pentru toate articolele de spălat care încap în sacul albastru eWash, vei plăti un preţ fix pe sac, sau un preţ fix lunar dacă optezi pentru un abonament.

Spălare personalizată

Îti place parfumul proaspăt al rufelor curățe sau preferi un detergent făra parfum, sau hipo-alergenic? Vrei să primești hanoracele împăturite, sau pe umeraș? Selecteză-ți preferințele atunci când plasezi comanda sau doar spune-ne atunci când vorbim şi noi vom ține cont de ele.

 Procesul de spălare

Sacul albastru eWash cu rufe murdare ajuns în spălătorie este asociat unei comenzi dupa datele de identificare de pe bonul de comanda atașat sacului, astfel încât să fie identificate toate opţiunile, preferinţele, şi observaţiile clientului transmise oricând de-a lungul timpului.

Articolele sunt apoi atent analizate, le sunt verificate buzunarele şi toate petele vizibile sunt pretratate înainte de spălare. Ţesăturile delicate, în măsura în care pot fi identificate, sunt separate pentru a fi spălate şi uscate adecvat, iar restul articolelor sunt sortate în funcţie de culoare.

Ţinându-se cont de observaţiile şi preferinţele transmise de client, articolele sunt apoi spălate şi uscate separat de ale altor clienţi, în echipamente profesionale şi la programe adaptate culorilor şi ţesăturilor, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

După uscare, toate lenjeriile de pat sunt călcate şi împăturite, hainele alese de client pentru a fi călcate sunt călcate manual şi aşezate pe umeraş, şi toate celelalte articole sunt atent împăturite şi grupate pe categorii, sau aşezate pe umeraş conform preferinţelor clientului.

Curățătorie de haine

Bucură-te de servicii premium de curățare din confortul casei tale, fară să fie nevoie să mai mergi la curățătorie.

Hainele şi articolele de casă care nu pot fi spălate în apă şi necesită curățare profesională merg în sacul gri eWash. Noi le colectăm, le curățăm profesional conform instrucțiunilor de pe etichetă, le călcăm şi le aducem înapoi în maxim 48 de ore, impecabile.

Casca de motor, geanta de piele preferată sau sneakers-ii colorați ar trebui curățate? Pune-le în sacul gri eWash şi vor avea parte de un tratament special, cu un echipament profesional specializat.

E atât de simplu să arăți impecabil!

Simplu de comandat

Alegi articolele care vrei să fie curățate şi plasezi comanda pe site. Sau doar programezi colectarea pe site, mail sau telefonic. Iți vom aminiti și noi, prin SMS-ul pe care ți-l trimitem în ziua dinaintea celei în care vom fi în cartierul tau. Confirmăm apoi cu tine serviciile şi costul total, înainte de procesarea rufelor.

O singură soluție pentru tot

Ne ocupam de tot, şi de toate! De la rochia de seară şi până la pantofii sport de piele, de la perdele şi până la covoare, pentru toate articolele din casa ta care necesită curățare, eWash are soluția pentru rezultate impecabile - echipamente profesionale, specialiști cu experiență, atenție la detalii şi procese riguros respectate.

Proces de curățare ecologic

La eWash curățarea hainelor se face printr-un proces de tip wet cleaning, cu sistemul Electrolux lagoon® Advanced Care, care, în locul solvenților chimici nocivi pentru mediu, folosiți în general în curățarea uscată, utilizează apa ca solvent natural, şi detergenti şi balsam ecologici acreditați Woolmark.

 Procesul de curățare

Sacul albastru eWash cu rufe murdare ajuns în spălătorie este asociat unei comenzi dupa datele de identificare de pe bonul de comanda atașat sacului, astfel încât să fie identificate toate opţiunile, preferinţele, şi observaţiile clientului transmise oricând de-a lungul timpului.

Toate articolele sunt atent analizate individual, sunt verificate buzunarele, sunt identificate petele, și luate în considerare eventualele observații transmise de client în comandă.

Ținându-se cont de instrucțiunile de pe etichetă, articolele sunt apoi curățate prin procesul de tip “wet-cleaning”,cu sistemul Electrolux lagoon® Advanced Care, acreditat de Woolmark Company şi Hohenstein Institutes, curăţând eficient TOATE tipurile de materiale textile, prin acţiune mecanică delicată, cu programe speciale de curăţare umedă.

Toate articolele sunt apoi atent călcate, puse pe umeraș sau împăturite (în cazul articolelor de casă) și învelite în folie pentru protecție pe durata livrării.


Contactează-ne!Formular de contact