eWash Spalatorie - Comanzi

Comandă online sau programează colectarea

Selectezi serviciile de care ai nevoie pe site, specifici preferințele de spălare, introduci adresa şi alegi ziua în care vrei să venim pentru colectare. Plasezi comanda online, şi poți plati on-line sau la livrare.

SAU

Doar programezi o colectare pe site sau telefonic. În plus, dacă avem deja contactul tău, în ziua dinaintea celei în care vom fi în cartierul tău, te vom anunța că venim, prin e-mail sau SMS. Fă click pe linkul din e-mail, sau răspunde la SMS, şi colectarea e programată. Confirmăm apoi cu tine serviciile şi costul total, înainte de procesarea rufelor.

 
eWash Spalatorie - Programare spalare haine

 

eWash Spalatorie - Strangi hainele

 

eWash Spalatorie - Pregatesti hainele

Prima comandă

La prima colectare, șoferul eWash te va ajuta sa îți pui rufele pentru spălat şi articolele pentru curăţat, dacă este cazul, în sacii eWash aduşi de el, corespunzători fiecărui serviciu – sacul albastru pentru rufele care trebuie spălate şi sacul gri pentru articolele care trebuie curăţate. Pentru fiecare serviciu pe care l-ai comandat, spălare rufe sau curăţare, soferul îți va lăsa câte un sac eWash, pe care îl vei folosi pentru fiecare colectare viitoare, şi îi vei primi înapoi la fiecare livrare.

eWash Spalatorie - Preluam hainele

Ziua colectării

În ziua stabilită pentru colectare trebuie doar să ai pregatit sacul eWash cu rufele pe care vrei să le spălăm sau curățam, la adresa pe care ne-ai comunicat-o. Nu-ți face griji că vei uita, iti reamintim noi cu o seară înainte, prin SMS sau e-mail, iar în ziua colectării, te sunăm pentru a confirma ora.

Asigură-te că ne trimiți tot ce ai de spălat sau curățat. Toate articolele colectate, care nu au fost incluse pe o comandă plasată online, vor fi procesate de noi doar după ce iti comunicăm costul şi primim acordul tău pentru el.

eWash Spalatorie - Ziua colectarii

 

eWash Spalatorie - Ziua livrarii

 

eWash Spalatorie - Livrare haine

Ziua livrării

Bucură-te de timpul liber câstigat, în timp ce noi spălăm, curățam, uscăm şi călcăm articolele trimise, conform preferințelor tale. Le vei primi înapoi în maxim 48 de ore, la adresa comunicată, împăturite sau pe umeraș, gata de purtat sau de pus în dulap

Garanția satisfacției

Ne străduim continuu să oferim clienților noștri o experiență impecabilă, de la produse de calitate şi până la servicii cât mai ușor de folosit. Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem mulțumiți. Vom colecta, procesa şi livra din nou orice articol care nu se va ridica la nivelul așteptărilor tale.

eWash Spalatorie - Garantia satisfactiei

Cum programez o colectare eWash?

Cum fac o programare eWash?

eWash - Cum fac o programare?

Nu știi câte rufe ai de spălat? Nu ai avut timp să plasezi o comandă sau pur și simplu ai uitat?

Nicio problemă!

Doar programează o colectare pe site sau telefonic.

În plus, dacă avem deja contactul tău, în ziua dinaintea celei în care vom fi în cartierul tău, te vom anunța că venim prin e-mail sau SMS. Fă click pe linkul din e-mail, sau răspunde la SMS, şi colectarea e programată. Confirmăm apoi cu tine serviciile şi costul total, înainte de procesarea rufelor.

De unde preluăm și livrăm?

eWash Spalatorie - Case

Case

eWash Spalatorie - Apartamente rezidențiale

Apartamente rezidențiale

eWash Spalatorie - Clădiri de birouri

Clădiri de birouri


Contactează-ne!Formular de contact