Îți curățăm toate articolele sensibile, cu grijă, pricepere, și atenție deosebită!

Serviciul de curățătorie ecologică este serviciul ideal pentru articolele care nu pot fi spălate normal în apă, printr-un proces de curățare de tip wet-cleaning, 100% ecologic, fără substanțe chimice nocive, cu produse și echipamente de curățare profesionale. Curățarea hainelor și a articolelor de casă este facută cu cu sistemul Electrolux lagoon® Advanced Care care utilizează apa ca solvent natural, şi doar detergenți şi balsam ecologici acreditați Woolmark.

In curățătoria eWash, toate articolele care necesită curățare vor fi atent analizate de un specialist pentru identificarea programului optim de curățare, vor fi curățate prin procesul de tip wet cleaning și călcate manual, folosind echipamente profesionale de călcare și finisare. Articolele curățate și călcate vor fi apoi așezate pe umeraș și ambalate în folie sau în husele textile reutilizabile eWash, pentru o protecție suplimentară pe durata livrării.

Nu știi câte rufe ai de spălat? Sau ce articole ai de curăţat?

Nicio problemă!

Programează doar colectarea şi poţi da şoferului eWash tot ce ai de spălat sau curăţat. Confirmăm apoi cu tine serviciile şi costul total, înainte de procesarea articolelor în curățătorie